web analytics

Restorāna ēdienkarte

IMG_0034nsmall

Restorāna a la carte

Uzkodas 
Garšaugos ceptas reņģes ar marinētu gurķu ievārījumu un pērļu sīpoliem – 4.90 €
Baltijas zivju trio ar vītinātiem ķiršu tomātiem un zaļo olīvu mērci – 11.90 €
Pašmāju tomātu kārtojums ar kazas siera bumbām, rukolas salātiem un glazētiem valriekstiem – 9.10 €
Cepts Kamambera siers ar dzērveņu ievārījumu un grauzdētu bageti – 10.90 €
Uzkodas pie alus 
Ķiploku grauzdiņi ar siera mērci – 4.20 €
Kalmāra gredzeni ar kokteiļmērci – 4.90 €
Pašmāju pikanto sieru uzkodu plate (2 personām) – 7.90 €
Salati 
Svaigie lapu salāti ar garšaugos ceptām – renģēm / kraukšķīgu bekonu / vistas fileju – 8.50 €
Karstie bumbiera salāti ar zilo sieru, dārza ogām un glazētiem valriekstiem – 8.90 €
Akniņu salāti ar dārza tomātiem, riekstiem un saldajiem sīpoliem – 7.50 €
Zupas 
„KURSHI” dienas zupa – 5.50 €
Aukstā biešu zupa (vasaras sezonā) – 5.50 €
Baltijas zivju zupa ar dārzeņiem un kūpināto sieru – 8.00 €
Sēņu krēmzupa ar grauzdētām sēklām un grauzdiņiem – 5.50 €
Otrie edieni 
Cūkgaļas ribiņas medus glazūrā ar ceptām kartupeļu daivām un paprikas mērci – 8.50 €
Liellopa antrekots garšaugu sviestā, ar sāls kristālos vārītiem kartupeļiem un baraviku mērci – 22.00 €
Asinsdesa ar dzērveņu ievārījumu un karamelizētiem sakņaugiem – 12.50 €
Vistas fileja ar kauliņu ar kartupeļu biezeni un gaileņu mērci – 11.50 €
Cepta zandarta fileja ar kartupeļu kraukšķiem un putotu sēņu mērci – 16.00 €
Grubotto ar krēmīgo baraviku mērci un parmas sieru – 9.30 €
Deserti 
Marinētas zemenes ar kūstošiem cepumiem, medus bezē un vaniļas saldējumu – 5.50 €
Šokolādes suflē ar vaniļas saldējumu un zemeņu mērci – 5.50 €
Ābeļdārzs ar šokolādes zemi un ogu miju – 7.50 €
Medus kūka ar upeņu mērci – 4.50 €
Saldējumu izlase ar lazdu riekstu ievārījumu un šokolādes mērci – 5.50 €

Labu apetīti! 

Restorāna kontakti: +371 67878900 vai restorans@kurshihotel.lv un  info@kurshihotel.lv