web analytics

Sezonas ēdienkarte

Restorāna šefpavārs – Ēriks Aleksejevs – aicina baudīt īpašo rudens sezonas ēdienkarti!

****

Sātīgā jēra gaļas zupa – 7,50 Eur

Marinētu ķiršu tomātu un buffalo siera kārtojums ar rukolas dzinumiem – 7,00 Eur

Astoņkāja salāti ar krāsnī ceptu kāli, pērļu sīpoliem un

salātlapu miju – 19.50 Eur

****

Krāsni cepta cūkas pavēdere ar ķirbju grūbām, marinētu kāli un gaļas buljonmērci – 12.00 Eur

Atlantijas mencas fileja ar sautētu kale kāpostu, blanšētu olu un mango salsu, pasniegta karamelizētā sviesta mērcē – 12.00 Eur

Lēni cepts fazāns ar biešu sulā marinētiem minī burkāniem un štovētu kāpostu krēma piekodu – 16.00 Eur

****

Ābolu-mandeļu kārtojums ar ogu mērcē mērcētu kazas sieru un šokolādes zemi  – 6.50 Eur

Rudens – ziemas karstie kokteiļi

Чай с имбирем для иммунитета – 4.50 Eur

Горячий клюквенный коктейль – 4.50 Eur

Дуэт корицы и текилы – 7.50 Eur

Горячая Pina Colada – 7.50 Eur

Горячий “Рижский Черный Бальзам” – 7.00 Eur

Глинтвейн – 6.00 Eur

Sezonas piedāvājums spēkā no 2.09.2019

Ieskatieties arī restorāna  a la carte piedāvājumā!

Informācija un galdiņa rezervācijas: +371 67878900 vai info@kurshihotel.lv